Nyhet! Prisvinnende DC-ladestasjoner fra blueberry

Nyhet! Prisvinnende DC-ladestasjoner fra blueberry

NYHET!

Nytt til SK Produkters sortiment, er prisvinnende kommersielle ultra DC-lynladere med 32" skjerm fra 50kW til 600kW, og markedets beste system - og betalingsløsning. Skjermen har muligheter for reklame!

 

 

Ladestasjonene er kompatible med alle kjøretøy, også tyngre kjøretøy som busser og lastebiler, og er i dag å finne i over 30 land! Ladestasjonene er teknisk overlegne, følger lovverket i henhold til universell utforming, og har alle sertifiseringer.

I tillegg til landsdekkende samarbeid med Bravida i forhold til installasjon, drift, service og vedlikehold. For å nevne noe.

 

32" skjerm, ypperlig for reklame

 

Hvorfor velge blueberry?

I 2022 vant Blueberry German Design Awards for sitt unike og flotte design som fanger oppmerksomhet, også på lang avstand. Blueberry har markedets beste system - og betalingsløsning - og er klargjort for kort, Vipps, mobilbetaling og tredjeparts betaling. Blueberry har en kommersiell skjerm rustet for å tåle utsatte miljøer og å være påslått døgnet rundt. Blueberry er kompatible med alle kjøretøy og kan leveres med CCS2 og/eller CHAdeMO kontakt. Alle våre ladere følger lovverket i henhold til universell utforming og har alle sertifiseringer.

Blueberry kommer med et patentert CMS-system (Cable Management System), som sikrer trygg, og enkel lading uten at kablene blir liggende på bakken, som vist på bildet nedenfor.

Cable Management System

 

Fire modeller

blueberry opp til 50kW

 

blueberry FUSION opp til 150kW

 

blueberry PLUS opp til 600kW

 

blueberry CLUSTER opp til 600kW

 

Intressert i blueberry og vil høre mer?

Vi kan kontaktes på telefon 67 97 40 30 for en uforpliktende samtale!

Alle lokasjoner er av vår interesse.

Det tilbys fleksible betalingsløsninger hvor vår partner tar hele investeringen og installasjon av løsningene, og utbetaler en omsetningsbasert leie. Det er selvfølgelig også mulig å selv ta investeringen, og eie løsningen som helhet. Riktig løsning for dere er det viktigste for oss. 

 

Ta kontakt på telefon 67 97 40 30 for en uforpliktende samtale!

Publisert torsdag 24. august 2023

 

Tilbake til bloggen